اطلاعیه در مورد حذف نظرهای (دیدگاه های) قدیمی سایت

2 پاسخ [آخرین پست]
islamtxt
آفلاین
به اطلاع کاربران گرامی می رسد که از الآن به مدت یک هفته فرصت دارند که دیدگاه های نوشته شده توسط خودشان را کپی کرده و در جایی نگهداری کنند و بعد آن را دوباره به سایت اضافه کنند.
و ما از حذف تمامی دیدگاه ها متأسف هستیم که آن هم به دلیل پاره ای از مشکلاتی هست که برخی افراد برای صفحات سایت ایجاد کرده و کودهای مخرب را به سایت اضافه کرده اند.

أمة الله إبراهيم
آفلاین

مدیران سایت سلام
خسته نباشید و الله تعالی هادی و یاورتان باشد.

در این سایت شما تالارهایی را با نامگذاریهای متعدد محدود کرده اید ولی هنوز مطالبی ضروری وجود دارد که به این نامگذاریها نمی خورد!

فکر کنم باید تالاری به نام " گفتگوی آزاد " ایجاد شود که به توان در آن به عموم مسائل به ديد بازترى توجه شود.

براى مثال بنده مطلبى دارم به عنوان " ارتباط عقيدتى تشيع با قرآن " در اين مطلب مى خواهم ان شاءالله تعالى ريشه ى اعتقادات تشيع را بازيابى كنم.
بايستى ديد تا چه حد اهل تشیع به قرآن استناد دارد و ارتباطش با قرآن تا چه حد است.
در تجاربی که با آنان دارم آنان خیلی زود درمیان راه لنگر می اندازند و قرآن را کلامی مبهم و بریده و بی ربط می شناسند که جز معصوم قادر به گشودن گره های رموزش نیست!
دوستان ممنون می شوم اگر این درخواستم عملی شود و دوستان تشیع هم احساس آزادی بیشتری خواهند کرد .

و آخر دعوانا ان الحمدلله رب العالميــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن

أمة الله إبراهيم
آفلاین

متأسفانه نمى توانم موضوعى وارد كنم مثل اينكه محدوديتى در تعداد ارسال ديدگاه ها یا پست هاست.

و آخر دعوانا ان الحمدلله رب العالميــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن